Åtte mennesker om forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen i Haugesund Billedgalleri

januar 6, 2012 § 10 kommentarer

Fredag 13.01.2012 kl 18 åpner utstillingen om åtte mennesker med forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen i Haugesund Billedgalleri.

Advertisements

§ 10 Responses to Åtte mennesker om forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen i Haugesund Billedgalleri

 • Jorunn Møksvold sier:

  Takk for at du har valgt å ta opp denne problematikken gjennom kunsten din, Ruth. Det var en sterk opplevelse å se utstillingen din i kveld! Vakkert, selvbekreftende, og ikke minst, informativt. Denne trenger mange å se!!

  • ruthroland sier:

   Takk Jorunn! Det var hyggelig å møte deg og de andre som kom. Jeg håper at utstillingen kan gjøre en liten forskjell. Det er mye informasjon, det er bare å lese i vei, om dere ønsker det!

 • Elizabeth Knudsen sier:

  Hei Ruth Roland

  Kommer denne superflotte temautstillingen eller deler av den til Tromsø, by any chance? Jeg håper ihvertfall at den kan vandre litt på seg.

 • Randi sier:

  Hvor er det godt, at du gennem din kunst sætter fokus på de oversete stofskiftesygdomme. Jeg håber, at rigtig mange mennesker vil besøge udstillingen!

 • ruthroland sier:

  Hei Randi! Ja, jeg håper også på mange besøk. Jeg møtte endel engasjerte mennesker på åpningen i Asker og i Haugesund, det var fint. Og det hadde vært veldig hyggelig å kunne vise utstillingen ett sted i Danmark! Varm hilsen til deg fra Ruth

 • Randi sier:

  Hej igen Ruth.

  Jeg har netop kontaktet den danske Thyroideaforening og spurgt, om de evt. vil arbjede på at få din udstilling til Danmark 🙂

 • ruthroland sier:

  Takk skal du ha! Jeg har kontaktet et visningsted i Danmark, og venter på svar fra dem. Det kommer et intervju med meg snart i siste nummer av det norske Thyreoideaforbundets blad.

 • Hei!
  Er utstillingen din fortsatt å se i Haugesund?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Åtte mennesker om forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen i Haugesund Billedgalleri at Ruthroland's Blog.

meta

%d bloggers like this: