Åtte mennesker om forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen i Haugesund Billedgalleri

Fredag 13.01.2012 kl 18 åpner utstillingen om åtte mennesker med forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen i Haugesund Billedgalleri.

Reklamer

10 kommentarer om “Åtte mennesker om forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen i Haugesund Billedgalleri

  1. Takk for at du har valgt å ta opp denne problematikken gjennom kunsten din, Ruth. Det var en sterk opplevelse å se utstillingen din i kveld! Vakkert, selvbekreftende, og ikke minst, informativt. Denne trenger mange å se!!

    1. Takk Jorunn! Det var hyggelig å møte deg og de andre som kom. Jeg håper at utstillingen kan gjøre en liten forskjell. Det er mye informasjon, det er bare å lese i vei, om dere ønsker det!

  2. Hei Ruth Roland

    Kommer denne superflotte temautstillingen eller deler av den til Tromsø, by any chance? Jeg håper ihvertfall at den kan vandre litt på seg.

  3. Hvor er det godt, at du gennem din kunst sætter fokus på de oversete stofskiftesygdomme. Jeg håber, at rigtig mange mennesker vil besøge udstillingen!

  4. Hei Randi! Ja, jeg håper også på mange besøk. Jeg møtte endel engasjerte mennesker på åpningen i Asker og i Haugesund, det var fint. Og det hadde vært veldig hyggelig å kunne vise utstillingen ett sted i Danmark! Varm hilsen til deg fra Ruth

  5. Takk skal du ha! Jeg har kontaktet et visningsted i Danmark, og venter på svar fra dem. Det kommer et intervju med meg snart i siste nummer av det norske Thyreoideaforbundets blad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s