Konkurranse om nytt navn til thyreoideaprosjekt

Jeg holder på med et prosjekt som har hatt arbeidstittel «Lille sommerfugl» frem til nå. Det skal bli en utstilling. Det handler om stoffskiftet. Jo mer jeg leser om det komplekse og samstemte samspillet melloms kroppens endokrine kjertler, og hva de gjør med oss både som psyke og soma, jo mindre velvalgt synes jeg navnet «Lille sommerfugl» er. Jovisst er det en kjertel med form som minner om en sommerfugl, men denne sykdommen farer ikke varlig frem med oss, som sommerfuglens myke vingeslag! Jeg klarer ikke alene å komme på et bedre navn. Derfor håper jeg at vi kan drodle sammen om et godt og sterkt navn på dette utstillingsprosjektet, som kan si mer enn det «Lille sommerfugl» kan si.

Premie til den som kommer med det nye navnet er valgfritt en av disse tre tresnittene, alle er laget i 2009. Ramme må du bekoste selv!
Modig, størrelse 25 x 20cm, koster 1700 kr
Fuglen som smilte, 25 x 20cm, koster 1700 kr
Bestevenn, størrelse 22 x 16 cm, koster 1 200 kr


Reklamer

2 kommentarer om “Konkurranse om nytt navn til thyreoideaprosjekt

  1. Takk, Randi! Det har vært naturlig for meg å sette fokus på stoffskiftesykdommer, siden jeg selv har denne følgesvennen som vil delta i resten av mtt liv. Jeg ser, jo mer jeg leser, at leger kan desverre alt for lite om dette. Så kanskje kan en annen vinkling, som en utstilling jo er i denne sammenheng, være med å vise at dette er kjempekomplisert. og angår desverre alt for mange

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s